5db2cd7deb1259906117448268669f7

Tau o tau ile tau mo Aukuso 2021: sapalaiina ma manaʻomia fausaga faʻaleleia lelei le tau o mea i le itu malosi

O lenei mataupu manatu.
Taimi: 2021-8-1-2021-8-31
Upu Taua: gaosiga faʻatapulaʻaina e faʻaititia ai le vaitaʻele o mea masani faʻafouina
Lenei lomiga taiala.

● Iloiloina o maketi: na siʻitia le tau ona o le faʻamalosiʻau mai le gaosiaina o gaosiga.
● Suʻesuʻega o sapalai: O loʻo faʻaauauina pea le konekalate, ma o le lisi na suʻesuʻe mai le tulaʻi i le paʻu.
● Manaʻomia suʻesuʻega: maualuga le vevela ma timuga aʻafiaga, manaʻoga gaioiga e vaivai.
● Suʻesuʻega o tau: o mea masani na paʻu'ū i lalo, ma faʻaletonu ai le tau.

Suʻesuʻega o le Macro: o le mautu o le faʻatuputeleina o loʻo tumau pea le suia ma o loʻo alualu pea i luma le alamanuia.
Vaʻaiga maeʻa: Ia Iulai, na unaʻia e le atunuʻu atoa le toe teuteuina ma le faʻatapulaʻaina o tala fou, o tau o uamea na fausia i totonu o le atunuʻu na amata mai se suiga fou. A o faagasolo le vaitaimi, o tala fou o le macro-good, e masani ona oʻo mai, o le faʻatinoina atoa o le tulaga paʻu i lalo; na toe faʻateteleina foi lagona le mautinoa, o le maketi o lumanaʻi na tulaʻi malosi mai; i lalo o le faʻamoemoe o le gaosiga o le curtailment, uʻamea masini e masani ona tosoina i luga le ex-falegaosi tau. O le tau o le uʻamea na siʻitia i luga o le vaitau, ua sili atu nai lo le mea na faʻamoemoeina, e mafua ona o le faʻavae o le faʻaaluina o uʻamea i lalo o le tele o nofoaga, ma o isi pisinisi uʻamea na amata faʻaititia le gaosiga, sapalai o faʻamalosi e faʻafaigofie ina ua maeʻa le laumua maketi e unaʻi le galu Peitaʻi, faʻatasi ai ma tau o loʻo faʻaauau pea, o loʻo maitau pea le vaivai, ile vevela maualuga ma le timu o le tau, na faʻalavelaveina ai le fausiaina o poloketi, na paʻu maualalo le faʻamatuʻuina pe a faʻatusatusa i le masina talu ai. O le sapalai ma le manaʻoga e masani ona faʻavaivaia i itu uma e lua, ma o la matou faʻaiuga i le masina talu ai e tutusa lava, ae o le tuʻufaʻatasiga o oloa na faʻateleina e le laumua maketi, faʻateleina le vevesi i le avanoa maketi. I lona aotelega, ia Iulai atoa, o le siitaga na faʻamoemoeina, ma o le matafaioi a tupe faʻavae na manino faʻaalia. Ina ua maeʻa ulufale Aukuso, o le faʻataʻitaʻiga o le lua-auala sapalaiina ma manaʻoga faʻaitiitia o le a suia: i le sapalai itu, ona o le ogaoga galuega o compressing gaosiga, o nisi eria o le a faʻaauau pea ona faʻalauteleina le fua o le gaosiga faʻatapulaʻaina, o le gaosiga e faigata ona toe faʻafoʻi; i le itu manaʻomia, faʻatasi ai ma le mapusaga o le soʻoga o le tau, o le tuai tuai o loʻo faʻamoemoe e toe maua. O le mea lea, matou te valoʻia ia Aukuso o le fausiaina o uamea o loʻo sapalaiina ma manaʻomia le fausaga o le a faʻaleleia, tau o uʻamea ma inertia i luga avanoa. Peitaʻi, i le siʻitia o faʻatapulaʻaina o gaosiga, o le uʻamea talu ai nei, lapisi ma isi tau o mea taugata ua paʻuʻu i se isi itu, o fale gaosi uamea o loʻo faʻatatau i le mamafa o le kalave, o le faʻalauteleina o polofiti ina ua maeʻa le malosiaga o gaosiga faʻatapulaʻaina poʻo ua faʻavaivaia (eletise ogaumu uʻamea e le o i ai i pulega faʻatonutonuina tapulaʻa). I se faʻaopopoga, o nisi o oloa gaosi mai le uamea o loʻo auina atu i fafo lafoga toe fetuunaiga o aiaiga o le a faaititia ai le aofaʻi o uamea auina atu i fafo i Saina, o le siʻitia o tulafono faʻatau fale, o le a aʻafia ai le saoasaoa o lalo ifo o le faʻasaʻolotoina. -O loʻo fuafuaina o le tau o le maualuga maualuga rebar i Shanghai ia Aukuso (faʻavae i luga o le Xiben index) o le ai ai i le tulaga o le 5,500-5,800 yuan / tone.

Iloiloga: O tau o le sila na faʻateteleina i luga ia Iulai
I. Iloiloina o le maketi
Ia Iulai 2021, o tau o oloa gaosi i totonu o le fale na siitia maualuga, e oʻo ia Iulai 30, na tapunia le Westbourne Steel Index i le 5570, i luga le 480 mai le faaiuga o le masina talu ai.
Iloiloga o Iulai, e ui lava o le masani ai manaʻoga ese-vaitau, ae o le aiga fausia uamea maketi tetee-tulaga maualuga, o le mafuaʻaga, mafuaʻaga ona o le itu faʻavae e tausia faʻavaivai, o le maketi o loʻo faʻamoemoe e lelei. Faʻapitoa lava, i le afa muamua o le tausaga, i le faʻasaʻolotoina o gaosiga faʻatapulaʻaina ma maketiina manatu faʻamalosia e le lagona, o le aotelega o uʻamea fausia i totonu o fale tau maualuga atu; ogatotonu, uamea falegaosi uʻamea masani tulei i luga le muamua-falegaosimea tau, le maketi faataamilo i le fausiaina o soʻoga, tau faʻateleina e atili faʻalauteleina; ua tuai, i le maualuga o le vevela i le timu ma nisi o vaega i lalo ole aafiaga ole afā, ua poloka poloka, ua le lava le faamatuu atu ole manaoga, ua faaititia le tau. I lona aotelega, talu ai o le sapalaiina o le faʻamamaina o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea ona faʻamalosia, o le laumua maketi o loʻo iai se sao taua i le tau o le tau, lea na iʻu ai lava i le fausiaina o fale uʻamea tau ia Iulai sili atu faʻamoemoe maualuga.
Tau o oloa gaosi i totonu o fale i totonu o Iulai i le maeʻa ai o le unaʻi i luga, Aukuso maketi luga pe o fai pea le tulaga? O a suiga o le a tupu i alamanuia faʻavae taua? Faatasi ai ma le tele o fesili, faatasi ai ma le Aukuso fale fausia fale uʻamea suʻesuʻega lipoti lipoti.

Ⅱ, o le sapalaiina auiliiliga
1, suʻesuʻega o uamea i totonu o le atunuʻu suʻesuʻega o le tulaga o loʻo i ai nei
E oʻo mai ia Iulai 30, o le aofaʻi o fualaʻau o loʻo i totonu o le atunuʻu e 15,481,400 tone, e oʻo atu i le 794,000 tone poʻo le 5.4% mai le faʻaiuga o Iuni, ma i lalo ifo o le 247,500 tone poʻo le 1.6% mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai. Faatasi ai ma i latou, o le inventories o filo, uaea uʻamea, vevela faataavale, malulu faataavale ma medium ipu o 8,355,700 tone, 1,651,100 tone, 2,996,800 tone, 1,119,800 tone ma 1,286,000 tone i le faasologa. I se faʻaopopoga i se paʻu maualalo o oloa malulu-na faʻasolosolo, o faamaumauga o isi ituaiga eletise tetele e lima na tulaʻi mai i sina tulaga, ae leʻo tele.

E tusa ai ma le faʻamaumauga faʻamatalaga, ia Iulai, le faʻatau atu o maketi i totonu o le atunuʻu ma manaʻomia faʻaluaina i lalo. Itu manaʻomia: aʻafia e mea ese-vaitau mafuaʻaga, tigaina manaʻomia gaioiga e tuai, latalata i le tele o fefaʻatauaiga paʻu faʻatusatusa ia Iuni, ae o le maketi taumatemate manaoga e fai lava si lelei. Itu sapalai: A maeʻa le faiga faʻavae o le gaʻo le gaosiga o uamea i nisi o itumalo ma taulaga, o le sapalai o le tipi e faʻamoemoe e malosi. Mafaufau o le gaosiga o tapulaʻa o le a faʻateleina atili faʻateleina pe a maeʻa ulufale Aukuso, ae o le manaʻoga gaioiga e faʻamoemoe e faʻaleleia, i lalo o lea le faʻamoemoega o le a faʻaumatia.

2, auiliiliga o sapalai o mea tau sapalai uamea i totonu o aiga
E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai mai le China Steel Association, i le ogatotonu o Iulai 2021, na faʻatulagaina ai e kamupani fai uamea faʻamaumauga le aofaʻi o 21,936,900 tone o uʻamea faʻamama, 19,089,000 tone o puaʻa uʻamea, 212,681,000 tone o uʻamea. O le averesi o gaosiga o aso taʻitasi i lenei sefulu tausaga, o le uʻamea masoa 2,193,700 tone, o le siʻitia o le 2.62% ringgit ma le 2.59% i lea tausaga ma lea tausaga; puaa uʻamea 1,908,900 tone, o le siitaga o le 2.63% ringgit ma le faʻaititia o le 0.01% tausaga-i-le-tausaga; uamea 2,126,800 tone, o se siʻitaga o le 8.35% ringgit ma le 4.29% i lea tausaga ma lea tausaga.

3, suʻega o uamea i totonu o le atunuʻu ma faʻatulagaina tulaga faʻatau atu
E tusa ai ma le Faʻamatalaga Lautele o le Ofisa o Tiute faʻamaumauga faʻaalia ai ia Iuni 2021, Saina auina atu i fafo 6.458 miliona tone o uʻamea, o le siʻitia o 1.1870 miliona tone, poʻo le 22.52%; tuputupu ae ile tausaga ile 74.5%; Ianuari-Iuni o Saina aofaʻi auina atu i fafo o le sila 37.382 miliona tone, o le siʻitia o 30.2%. Iuni o Saina na faaulufale mai le sila 1,252 miliona tone, i lalo 33.4%; Ianuari-Iuni Saina aofai o oloa faaulufale mai Mai Ianuari ia Iuni, Saina na faaulufale mai le aofaiga o 7.349 miliona tone o uamea, siitia 0.1% tausaga i lea tausaga.

4, o le faamoemoe sapalai o le fausiaina uʻamea i le masina fou
Ia Iulai, i lalo o le malosiʻaga a le atunuʻu lautele faʻaititia faiga faʻaititia, tele o nofoaga na tuuina atu e faʻaititia ai le galuega, o nisi faʻaitumalo sapalai sapalai na paʻu i tua tele. Peitaʻi, i le tau o uʻamea e matua maualuga lava, o tupe mama na faʻaleleia, o le saoasaoa o le sapalai lemu faʻataʻamilomilo i le le ogatasi. I le maitau atu a maeʻa ona ulufale ia Aukuso, o le a faʻateleina le faʻatapulaʻaina o faʻatapulaʻaina o pulega, peitaʻi o le faʻaititia o le gaosiga o maketi o le a atili ai ona faʻavaivaia, matou te manatu o le sapalaiina o mea totino i totonu o Aukuso o le a le maua ai se faʻaletonu tele.

Ma, le manaoga tulaga
1, Shanghai fausia uʻamea faʻatau faʻatau aga auiliiliina
Ia Iulai, na toe paʻu mai lava le manaoga mai totonu o le atunuu mai le tausaga ua tuanaʻi. I le ogatotonu o le masina, i lalo o le aʻafiaga o le maualuga o le tau o le tau, o le faʻamatuʻuina atu o le faʻatonutonu manaʻoga sa vaivai; i le afa lona lua o le tausaga, Saina Sasaʻe na afaina i le tau o matagi, o nisi fale teu oloa na tapunia, ma na faʻalavelaveina feutanaiga a maketi. I le aotelega, o le ese-vaitau aoga e taua tele, o le turnover pa'ū pa'ū taua mai le mama. Peitai, ina ua maeʻa ona ulufale ia Aukuso, o le itu manaʻomia e faamoemoe e piki laitiiti: i le tasi itu, o le itu tupe e fai lava si faigofie, ma o le manaʻoga na tuai i le taimi ua tuanaʻi ua faamoemoe e tatala; i leisi itu, o le maualuga vevela tau faʻamamaina, ma o le alu ifo i lalo taumafaina e faʻamoemoe e tupu. O le mea lea, o le maketi o loʻo iai ni faʻamoemoega taua mo le manaʻoga ia Aukuso.

IV. Iloiloina o tau
1, auiliiliga o tau o suʻega tau
Ia Iulai, o tau o mea masani na paʻuʻu vaega. E tusa ai ma faʻamaumauga na siaki e le Xiben New Trunk Line, e oʻo ia Iulai 30, o le ex-factory price o le masani ai o le carbon billet i le vaega o Tangshan e 5270 yuan / tone, e oʻo atu i le 360 ​​yuan / tone faʻatusatusa i le tau i le faʻaiuga o le masina talu ai; o le tau o lapisi i Jiangsu eria o 3720 yuan / tone, luga 80 yuan / tone faʻatusatusa i le faʻaiuga o le masina talu ai; o le tau o le sekone lua i Shanxi eria o 2440 yuan / tone, lalo 120 yuan / tone faʻatusatusa i le tau i le faʻaiuga o le masina talu ai; o le tau o le 65-66 tofoina o uʻamea i le eria o Tangshan e 1600 yuan / tone. O le tau o le uʻamea faʻamamaina i le eleele i Tangshan e aofia ai le RMB1,600 / tone, faʻateleina le RMB50 / tone faʻatusatusa i le faʻaiuga o le masina talu ai. Platts 62% uʻamea index o USD195 / tone, i lalo USD23.4 / tone faʻatusatusa i le faʻaiuga o le masina talu ai.

O le masina lenei, ua atili ai ona manino le paʻu o le minerale mai fafo, ua maeʻa faʻaleleia le tupe mama na maua.
2, o le tau o le fausiaina uʻamea o le masina fou o loʻo faʻamoemoeina
Faʻamatalaga maeʻa o loʻo sapalai ma manaʻomia tulaga, matou te faʻamoemoe: uʻamea uʻamea o le a pa'ū mulimuli ane; coke sapalai e utiuti, o le tau na siʻi teisi; lapisi uʻamea manaʻomia e gaosiga faʻatapulaʻa, paoa faʻatapulaʻaina, tau poʻo le maualuga faʻaaogaina. Maopoopo vaʻaiga, o le tau fausiaina uʻamea fausiaina i totonu o le fale ua faʻamoemoeina e fai si maualalo ifo ia Aukuso.

V. Faʻamatalaga macro
1, o le ogatotonu ma le lotoifale eseese-taʻiala "14 lima" alamanuia faʻaititia carbon ala ua manino
Ile mataupu ole carbon carbon, o le carbon neutral, mai le matagaluega i le lotoifale o loo faatelevaveina le alamanuia lanumeamata maualalo-kesi suiga. Na iloa e le tusitala o le "14th Five-Year Plan" mo atinae lanumeamata lanumeamata ma le "14th Five-Year Plan" mo le atinaeina o raw material alamanuia o le a faalauiloa lata mai, ae o le talafeagai matagaluega o le a atiaʻe carbon faʻatinoina fuafuaga mo le leai-ferrous uʻamea, fausiaina o mea, uʻamea ma isi alamanuia autu, ma faʻamalamalamaina le faʻaititia o kalone gaosi O le auala faʻamalamalamaina o le a faʻamalamalamaina, ma le atinaʻega o fuafuaga fou alamanuia ma maualuga-tekonolosi alamanuia o le a faʻateleina, ma le vaega o le mama faʻaaogaina malosiaga o le a faʻateleina . O loʻo faʻatinoina foʻi le toʻaga e faʻagaoioina ma ola ni pisinisi lanu meamata, faʻatelevave le faʻaogaina o tekonolosi fou i totonu o fale gaosi lanumeamata, ma fausia ai ni laufanua lanu meamata ma fale fai meamata, ma isi mea, ina ia faʻavave le lanumeamata ma maualalo-kaponi maualuga. -faaleleia tulaga o alamanuia.

2, Saina siitia nisi uamea oloa auina atu i fafo lafoga, le faʻamamaina o auina atu i fafo lafoga lafoga mo maualuga taua-faʻaopopo oloa
Na faasilasila mai e le State Council Tariff Commission e faapea, ina ia unaia le suiga ma le faaleleia o le uamea alamanuia ma le tulaga lelei atinae, na faia ai le faaiuga a le Fono a le Fono a le Setete e siitia talafeagai le auina atu i fafo o le ferrochrome ma maualuga mama mama puaa mai Aukuso 1, 2021, ina ua maeʻa fetuʻunaʻi le lafoga o lafoga auina atu i fafo o le 40% ma le 20%, faʻatulagaina. I se faʻaopopoga, e tusa ai ma le faʻasilasilaga tuʻufaʻatasi tuʻufaʻatasia e le Matagaluega o Tupe ma le Setete Faʻataʻitaʻiga o lafoga, talu mai Aukuso 1, 2021, Saina o le a faʻaleaogaina foi lafoga faʻatau atu lafoga i luga o 23 ituaiga o uʻamea oloa e pei o uʻamea. O le lona lua ai lea o fetuunaiga o lafoga a Saina talu mai le tausaga nei, o le uluaʻi fetuunaiga o totogi i le masina o Me, o loʻo taofia ai lafoga o oloa auina atu i fafo e aofia ai tulafono laiti e 23 o lafoga o oloa tetele ua faʻaopoopo i ai le tau, o le taimi lea ua faaleaogaina uma.

3, Ianuari-Iuni atinaʻe alamanuia atunuʻu i luga atu o le tele o tupe mama na siʻitia 66.9% tausaga i lea tausaga
Mai ia Ianuari ia Iuni, i le 41 tele pisinisi alamanuia, 39 alamanuia faʻateleina a latou aofaʻiga tupe mama i lea tausaga ma lea tausaga, 1 pisinisi liliuina se tupe leiloa i se polofiti, ma le 1 pisinisi na tumau mafolafola. O mea taua a le aufaipisinisi o loʻo taua i lalo: e le o ni ferrous uʻamea faʻasili ma faʻasolosolo gaosi alamanuia aofaʻiga penefiti faʻateleina e 2.73 taimi, suauʻu ma kesi 'aveina alamanuia faʻateleina e 2.49 taimi, ferrous uʻamea smelting ma taavale gaosi alamanuia faʻateleina e 2.34 taimi, vailaʻau mata mea ma O oloa gaosi vailaʻau na siʻitia i le 1.77 taimi, faʻaola eletise ma faʻamama falegaosi na siʻitia i le 1.14 taimi, o fale gaosi oloa taʻavale na siʻitia e 45.2%, komepiuta, fesoʻotaʻiga ma isi masini eletise gaosiaina alamanuia na faʻatupulaia e 45.2%, eletise masini ma masini gaosi alamanuia na tupu e 36.1 %, lautele gaosiga meafaigaluega alamanuia tuputupu ae e 34.5%, faʻapitoa masini gaosi alamanuia tuputupu ae e 31.0%, leai-uʻamea oloa gaosi alamanuia tupu i le 26.7%, eletise, vevela gaosiga ma sapalai alamanuia tuputupu ae e 9.5%.

Ma, o le maketi faava o malo
Ia Iuni 2021, o le gaosiga o le siliva o le lalolagi na gaosia o le 64 atunuu aofia ai i le World Steel Association fuainumera o 167.9 miliona tone, o se faateleina o 11.6%.
Faʻapitoa lava, o le gaosiga o le siliva a Saina na gaosia o le 93.9 miliona tone, o le 1.5% i lea tausaga ma lea tausaga; O le gaosiga o uamea leaga a Initia e 9.4 miliona tone, e oʻo atu i le 21.4% i lea tausaga ma lea tausaga; O le gaosiga o uamea masalo a Iapani e 8.1 miliona tone, e oʻo atu i le 44.4% i lea tausaga ma lea tausaga; o le gaosiga o le sila gaʻo i Amerika o le 7.1 miliona tone, o le 44.4% i lea tausaga ma lea tausaga; O le fua faatatau o le gaosiga o uamea a Rusia i le 6.4 miliona tone, ua oʻo i le 11.4% i lea tausaga ma lea tausaga; O le gaosiga o le siliva a Korea i Saute e 6 miliona tone, o le siʻitia o le 17.35%; Siamani gaosi uʻamea gaosia o le 3.4 miliona tone, o se faʻaopoopoga o le 38.2%; O le gaosiga o le sila gaʻo a Turkey i le 3.4 miliona tone, o le siʻitia o le 17.9%; Pasila gaosi uʻamea gaosia o le 3.1 miliona tone, o se faʻaopoopoga o 45.2%; O le siliva uʻamea a Iran na fuafuaina ai le gaosiga o le 2.5 miliona tone, o se siitaga o le 1.9%.

VII. Vaʻaiga atoa
Ia Iulai, faʻamalosia e le atunuʻu uma tausiga, gaosiga faʻatapulaʻaina talafou, fausiaina fale uʻamea tau amataina i se suiga fou. I totonu o le vaitaimi, macro-lelei tala masani, o le atoa faʻatinoina o le tuʻufaʻatasia; manatu taʻutaʻua toe, o le lumanaʻi maketi tulaʻi malosi; i le gaosiga curtailment o loʻo faʻamoemoeina, uamea falegaosi uʻamea masani tosoina i luga le ex-falegaosi tau. O le tau o le uʻamea na siʻitia i luga o le vaitau, ua sili atu nai lo le mea na faʻamoemoeina, e mafua ona o le faʻavae o le faʻaaluina o uʻamea i lalo o le tele o nofoaga, ma o isi pisinisi uʻamea na amata faʻaititia le gaosiga, sapalai o faʻamalosi e faʻafaigofie ina ua maeʻa le laumua maketi e unaʻi le galu Peitaʻi, faʻatasi ai ma tau o loʻo faʻaauau pea, o loʻo maitau pea le vaivai, i le vevela o le tau ma le timu o le tau, na faʻalavelaveina ai le fausiaina o poloketi, na matua paʻu lava le aofaʻi o fefaʻatauaiga pe a faʻatusatusa i le masina talu ai. O le sapalai ma le manaʻoga e masani ona faʻavaivaia i itu uma e lua, ma o la matou faʻaiuga i le masina talu ai e tutusa lava, ae o le tuʻufaʻatasiga o oloa na faʻateleina e le laumua maketi, faʻateleina le vevesi i le avanoa maketi. I lona aotelega, ia Iulai atoa, o le siitaga na faʻamoemoeina, ma o le matafaioi a tupe faʻavae na manino faʻaalia. Ina ua maeʻa ulufale Aukuso, o le faʻataʻitaʻiga o le lua-auala sapalaiina ma manaʻoga faʻaitiitia o le a suia: i le sapalai itu, ona o le ogaoga galuega o compressing gaosiga, o nisi eria o le a faʻaauau pea ona faʻalauteleina le fua o le gaosiga faʻatapulaʻaina, o le gaosiga e faigata ona toe faʻafoʻi; I le itu manaʻomia, faʻatasi ai ma le mapu o le soʻoga o le tau, o le tuai na manaʻomia o loʻo faʻamoemoe e toe maua. O le mea lea, matou te valoʻia ia Aukuso o le fausiaina o uamea o loʻo sapalaiina ma manaʻomia le fausaga o le a faʻaleleia, tau o uʻamea ma inertia i luga avanoa. Peitaʻi, i le siʻitia o faʻatapulaʻaina o gaosiga, o le uʻamea talu ai nei, lapisi ma isi tau o mea taugata ua paʻuʻu i se isi itu, o fale gaosi uamea o loʻo faʻatatau i le mamafa o le kalave, o le faʻalauteleina o polofiti ina ua maeʻa le malosiaga o gaosiga faʻatapulaʻaina poʻo faʻavaivaia (eletise ogaumu uʻamea e le o i ai i pulega faʻatonutonuina tapulaʻa). I se faʻaopopoga, o nisi o oloa gaosi mai le uamea o loʻo auina atu i fafo lafoga toe fetuunaiga o aiaiga o le a faaititia ai le aofaʻi o uamea auina atu i fafo i Saina, o le siʻitia o tulafono faʻatau fale, o le a aʻafia ai le saoasaoa o lalo ifo o le faʻasaʻolotoina.
O loʻo iai le faʻamoemoe o le tau o le maualuga o le fale i Shanghai i le masina o Aukuso e 5,500-5,800 yuan / tone.


Taimi Post: Aukuso-01-2021